Hello Games пренася No Man’s Sky за Nintendo Switch. Това стана ясно през тази седмица по време на редовното издание на Nintendo Direct.

Switch изданието на играта ще дойде с всички допълнения и характеристики, добавяни за No Man’s Sky през последните пет години. По този начин, собствениците на конзолата на Nintendo ще могат да получат пълен достъп не само до базовата игра, но и до Foundation, Pathfinder, Atlas Rises, Next и всичко онова, което почитателите на играта получиха в последните години. Ще могат да търсят ресурси, да изследват десетки планети и да опознават техните обитатели, да ги колонизират и да се забавляват в процедурно генерираната вселена на играта.

„Мнозина от нашата общност притежават Switch конзоли, като второ гейм устройство и за нас е удоволствие, че имаме възможността да им предложим алтернативен начин за игра – независимо в дока или докато са в движение. На всичките десетки милиони геймъри, за които Nintendo Switch е тяхната основна конзола, ние може най-после да им представим нашата вселена и да ги приемем в нашата огромна и постоянно растяща общност. Изданието за Nintendo Switch е само една от многото вълнуващи новини, които имаме да съобщим на общността си през 2022 и нямаме търпение да покажем върху какво работим в съвсем близко бъдеще“, пишат Hello Games в анонса си на Switch версията на играта, която ще направи своята премиера това лято.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!