PC Building Simulator може да влезе в класните стаи

1
274
Оригиналният симулатор за конфигуриране на компютърни системи PC Building Simulator може да влезе като помощно средство в училище.

Новината идва от създателите на играта, които по този начин ще отговорят на запитвания, отправени към тях от страна на учители. „Ние получаваме множество запитвания за това всеки ден – да внесем играта ни в класната стая като част от учебната програма, за да се използва в часовете по информационни технологии“, споделя пред PC Games Insider Стюарт Мортън, продуцент в издателя на играта Irregular Corporation. Той допълва, че вече разглежда вариантите за това да се случи, като даже са обмисляли и специална обучителна версия. Учителите обаче смятали, че играта си е добре и сега във вида, в който е. „Не е само изготвянето на конфигурациите. Те искат целия кариерен режим, който обръща внимание на цялостната дейност и да научат децата как да боравят по-добре с парите си“, обяснява Мортън.

Мортън споделя, че той е останал изненадан от обхвата на аудиторията, която играта привлича, особено сред младите. Играта наистина привлече силен интерес и само месец след напускането ѝ на Steam Early Access бяха продадени 100 000 копия от нея.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари