Sony обяви за важно разширение на функционалните възможности на онлайн услугата PlayStation Now. Да си припомним, че тя дава възможност на притежателите на конзолите PlayStation 4 да играят предишни игри, създадени за PlayStation 3.

Но сега с помощта на тази онлайн услуга собствениците на стандартни персонални компютри ще могат да стартират игри, създадени за PlayStation 4, като например ексклузивните Uncharted 4 и The Last of Us Remastered.

Sony не бърза да дава подробности за новите функционални възможности. Известно е само, че всяка игра в средата на онлайн услугата, включително игрите за PlayStation 4, ще бъде част от общия абонамент PlayStation Now.

През следващите седмици ще бъде проведено ограничено тестване на PlayStation 4 игри в PlayStation Now. Някои от по-активните геймъри, абонирани за услугата може да получат покани за участие в тестовете.

Първоначално услугата PlayStation Now бе замислена като начин за стартиране на стари игри, създадени за PlayStation 3, на новата конзола PlayStation 4. Но миналата година бе добавена възможност за пускане на игрите за PlayStation 3 и на персонални компютри. Месечният абонамент за PlayStation Now е $19,99, като тази услуга става все по-харесвана от геймърите в целия свят.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Agentpat
Agentpat

$19,99 на месец за (най-вероятно) ужасни портове и освен това игри, които ще могат да се играят само с джойпад – не, благомерси! Дори и за ексклузивите Uncharted и Gran Turismo не бих се изкушил.