В края на май Ubisoft представи следващите двама оператори, които ще влязат в света на Rainbow Six Siege. Макар и да изглеждат малко позакъснели, студиото продължи с чудесната си маркетингова практика да предоставя играта за безплатен период от време. Именно и това беше анонсирано от студиото вчера в социалната мрежа Twitter. Rainbow Six Siege получава своя безплатен уикенд. Той ще се проведе от шести до девети за собствениците на конзоли и персонален компютър. За Xbox One ще ви е нужен Live Gold акаунт.

По време на безплатния уикенд ще получите достъп до цялата игра, карти и режими. И подобно и на предишните подобни промоции, ако след въпросния безплатен период играта ви е харесала и си я закупите, целия прогрес направен през това време ще се пренесе в основната игра. И да, играта получава намаление в основните платформи, в които се продава – до 17-ти в Ubisoft Store, до 10-ти в Steam и до 17-ти за конзоли.

Що се отнася до анонсираните оператори, то става дума за Нуук и Уордън – двама причудливи на вид бойци – Нуук със своя непроницаем воал и стелт възможности и Уордън, с вида си на персонаж, излязъл от филмите за Джеймс Бонд. Те ще могат да разгърнат своите умения на новата карта, която представлява преработена версия на Kafe Dostoyevsky.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари