7.2 C
София

Rainbow Six Siege Season 3 дебютира в началото на август

Най-четени

Методи Дамяновhttps://www.kaldata.com/
В "Калдата" от 2012г. насам. С интереси в сферата на информационната и интернет сигурност, дисруптивните технологии (IoT, AI, облак), видеоигрите с душа и послание и интернет свободата. Фен на Кен Ливайн, Ричард Столман и Джон Пери Барлоу.

Тези от вас, които играят Rainbow Six Siege ще са доволни, когато научат, че Season 3 ще се появи на 02.08., поднесяйки ви експанжъна Operation Skull Rain.

Заедно с това получавате и двама оператори: Кавейра и Капитао от бразилските специални части Batalhão de Operações Policiais Especiais (BOPE). Кавейра е дефанзивния оператор от двойката и има способността да се промъква незабелязано покрай враговете, да ги обезоръжава и разпитва ефективно посредством Silent Step. Сред арсенала ѝ се открива  M12 и SPAS-като първично оръжие, PRB92 като допълнително, а допълнително е въоръжена с Nitro Cell C4 и бодлива тел.

Капитао е атакуващ оператор, който носи, колкото и странно да звучи, тактически лък със задушаващи стрели и димни гранати.

М-249 и PARA-308 са неговите първични оръжия, допълнени от PRB92 for secondary, както и шок и стандартни гранати.

Картата, разбира се е бразилска фавела, безплатна е за всички и е представяна като най-разрушителната от тези, представени досега в играта.

Ubisoft въвеждат и режима Tactical Realism, който ще ви лиши от възможността да маркирате враговете си, като ви оставя таймер, компас, джаджа и панела с оръжие. Премахнати са и потвържденията за убийства и се представя по реалистичен механизъм за зареждане на оръжието.

Освен това студиото налага ред подобрения по геймплея и по-дребни фиксове, подобрена Kill камера и нова анти-чийт система.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини