7.2 C
София

Apple се отказва от името iPhone 7 за своя смартфон от 2016 година и през септември ще представи iPhone 6SE

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

В уеб-пространството се появи нова информация относно флагманския смартфон на Apple. Данните са на германския интернет-портал Apfelpage.de, който цитира служител от логистиката.

 

Според тази информация, в Купертино са решили да не използват името iPhone 7 и да го запазят за още по-новия смартфон, който трябва да се появи през 2017 година. А през месец септември тази година Apple ще покаже iPhone 6SE.

Тази стъпка изглежда логична: известно е, че новият смартфон ще бъде с незначителни промени в дизайна, а и според предишни данни, Apple преминава към по-дълъг, тригодишен цикъл на обновяването дизайна на iPhone. Досега се използваше двугодишен цикъл.

 

iPhone от 2016 година има незначителни външни промени. Стандартната версия на устройството се очаква да бъде с метален корпус и 4,7-инчов дисплей, докато по-големият вариант ще бъде оборудван с 5,5-инчов дисплей – точно като моделите от миналата година. Като най-значителна промяна се посочва отказът от стандартното 3,5-милиметрово аудио гнездо за слушалки, както и двойната основна камера.

Дизайнът на iPhone ще остава на практика непроменен в продължение на 3 поколения смартфони на Apple. Ето защо сега технологичният гигант въвежда допълнителното междинно име iPhone 6SE.

Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини