След дълги месеци и дори години на спекулации, SEGA Europe и Creative Assembly анонсираха най-после днес Total War: WARHAMMER III – заключителната глава от сагата, която ще ви представи невъобразими по мащабите си досега битка в това, което създателите на играта определят, като „катаклизмичен конфликт между сеещите разрушение демонични сили и пазителите на света на смъртните“.

„По отношение на картата на кампанията, то тя е голяма… грубо казано, два пъти по-голяма от Eye of the Vortex в Warhammer 2“, обяснява директорът на играта Йън Роксбър. „И тя трябва да е такава, тъй като това е онази част от света на Warhammer, от която Царствата на хаоса, които заемат значителна част сами по себе си. Но предполагам, че преди всичко бихте съвсем спокойно да използвате тук и определението „безпрецедентен мащаб“ за амбицията ни, която имаме за играта. Възнамеряваме да приключим трилогията по един наистина значим начин – като почнете от историята, минете през расите, огромното разнообразие от нови характеристики, до които ще стигнем, когато му дойде времето“.

Така например, едно от новите неща тук е, че TWWIII ще е първата игра в сериите, в която ще имате възможността да поемете контрол над демоничните сили – в случая това ще са армиите на Кхорн, Нъргъл, Слаанеш и Тцеентч – всички те различни една от други и много зли.

Предварителните поръчки на играта в Steam и Epic Games Store вече са открити. Тя идва в края на тази година и съвсем скоро може да очаквате подробности за нея от нас.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари