Shadow of the Tomb Raider ще е най-трудната игра от сериите

1
712

Crystal Dynamics разкриха нови подробности за следващото приключение на Лара Крофт.

Анонсът на Shadow of the Tomb Raider зарадва всеки един фен на популярните серии. Макар и септември, когато ще излезе играта, да е далеч, то разбираме все повече подробности за нея. Така например, в началото на миналия месец, макар и неофициално, разбрахме, че Shadow of the Tomb Raider ще е с прилична продължителност – около 15 часа за главната кампания и неизвестно колко за страничните куестове.

Друг слух, който се завъртя в публичното пространство беше за трудността на играта, според които тя ще е значително по-трудна от предходната. Не просто по-трудна от Rise of the Tomb Raider, Shadow of the Tomb Raider ще е най-трудната игра от сериите. Това беше потвърдено лично от Даниел Чаер-Бисон, игрови директор на заглавието.

„Това ще е, бих казал, най-трудният Tomb Raider от всички други игри. И това е важно, защото ние ще видим една далеч по-опитна Лара. Това ще е нещо много по-голямо, много по-трудно и онази гробница, която представихме, представлява първата загадка в играта и тя е наистина много трудна“, обяснява той за най-новия брой на The EDGE.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари