Краят на Telltale Games беше едно от най-разочароващите събития на миналата година в областта на гейминга. Студиото, известно с интересните си преработки на хитове, като Game of Thrones, The Walking Dead, Minecraft и Batman, както и The Wolf Among Us, затвори окончателно врати по един внезапен и неочакван начин. Още по-лошо беше това, че в риск попадна дълго чакания последен сезон на The Walking Dead.

На сцената се появи Робърт Къркман, автор на популярните комикси за „Живите мъртви“ и компанията му Skybound, която заяви, че ще спаси сезона, а за тази цел бяха наети голяма част от хората, които дълги години работят по сериите за Telltale. Така, след появата на третия епизод, всички се подготвят за големия финал. Но има един въпрос, който сякаш в суматохата, така и никой не зададе: какво предстои оттук-нататък. За всички фенове на популярните серии, тази седмица дойде приятна изненада.

„Супер хипотетичен въпрос – какъв тип игра по The Walking Dead бихте искали да видите? Питам за приятел“, закачливо завършват своя публикация Skybound в официалния Twitter профил на играта. В отделна публикация, Skybound призовават общността на играта да даде предложения за нова игра.

Решението на издателя определено радва, но и е логично, след като лиценза за играта си е в ръцете на Къркланд, а Skybound със сигурност ще направят нещо, в което той ще има директно участие.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Zak
Zak

Robert Kirkman