Skyrim може да се изиграе за два часа

0
22

Скоростното преминаване на игрите се превърна в своеобразен спорт. Още от времената на Doom и Quake фактът, че можеш да минеш дадено ниво за секунди, стана повод за гордост. Обичайно за поставянето на такива рекорди се използват шутърите, но Bethesda доказват, че заглавията от RPG жанра също са подходящи за „спиийд рън”.

Разработчиците на ролеви игри обичат да се хвалят, че за изиграването на техните отрочета са необходими десетки и стотици часове. А Bethesda са изключително горди с факта, че за да видите финалните надписи на The Elder Scrolls 5: Skyrim може да ви трябват всичко на всичко около два часа. Не вярвате? Това беше нагледно доказано от служители на компанията, които взеха участие в малък турнир по скоростно изиграване на Skyrim. Техните резултати действително впечатляват.

Тестерът Сам Бернщейн е преминал играта за 2 часа 16 минути и 30 секунди. Но този рекорд не се е задържал за дълго – левъл дизайнерът Джеф Браун се се справил със задачата 20 секунди по-бързо.

Разбира се, не трябва да учудваме – все пак това са хора, които са чудесно запознати с играта и знаят всички преки пътища и тънкости. Редовите фенове на The Elder Scrolls, навярно наистина ще им трябват няколко десетки часове за изиграването на Skyrim.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за