Rebellion Developments заяви в официално съобщение, че ще публикува Sniper Elite 4 за Nintendo Switch. Това ще се случи на 17-ти следващия месец.

Играта от известната поредица на студиото следва събитията от тези в Sniper Elite 4, пренасяйки ви в Италия от 1943 година – „от окъпаните в слънце средиземноморски градчета до древни гори, планински равнини и колосални нацистки мегаструктури“. Играта от 2017 предлага всички онези запазени марки на сериите – камера с перспектива на камерата от трето лице, убийствата, изпълнени с хирургическа прецизност и представени в каданс, със соло, онлайн мултиплейър и кооперативните режими, в игра, спечелила си положителните оценки, както на медиите, така и на геймърите и почитателите на Sniper Elite поредицата.

„В крайна сметка, Sniper Elite 4 има толкова много неща, които да предложи на играещите и в същото време се възприема от най-различен кръг от хора. Фактът, че кампанията може да се играе соло или изцяло в кооперативен режим е удивителен, правейки напълно възможно за вас и вашите приятели да влизат и излизат от историята, когато си пожелаят. Преживяването за пръв път на всяка една мисия е просто началото на едно продължително обучение и колкото повече навлизате в играта и се запознавате с картата, се превръщате в по-добър снайперист“, написаха в ревюто си при излизането на Sniper Elite 4 от GameWatcher.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари