След като в последните две седмици различни спекулации посочваха плановете на Асоциацията за софтуера за забавления относно тазгодишното издание на Е3, от ESA започнаха да публикуват и официална информация, свързана със събитието. Electronic Entertainment Experience, както ще е оригиналната формулировка на събитието през тази година, отново ще се проведе изцяло онлайн между 12 и 15 юни.

Сред потвърдилите към този момент своето участие присъстват имената на Nintendo, Xbox, Capcom, Konami, Ubisoft, Take-Two Interactive, Warner Bros. Games и Koch Media. Прави впечатление отсъствието на компании, като Sony, Activision Blizzard, Square Enix, EA и Bandai Namco. Вероятно е някои от тези компании да заявят своето участие по-късно това лято, но в случая на Sony, това е слабо вероятно, коментират от PlayStation Lifestyle. Sony се отказа да се включи в Е3 преди две години – по време на Е3 2019. Направи го и за Е2020, което пък впоследствие така и не се състоя. Едни от слуховете, които се завъртяха в Мрежата преди този официален анонс е, че ESA възнамерява да предложи специални платени преживявания по време на експото, но както изглежда подобни няма да има.

„Ние разглеждахме различни варианти с нашите партньори, спонсори и участници от сектора при организацията на Е3 2021. Тази година, фокус в нашите усилия ще е предлагането на много дни удивителна програма, която е представена от видеоигровата индустрия, с изцяло нов онлайн портал и съпровождащо го приложение, което ще включва множество характеристики, като персонализирани профили, получаване на съдържание, избрано от потребителя, геймификация, възможност за следене на случващото се в социалните мрежи в реални време и много други“, отговарят на въпрос, свързан с предлагането на платено съдържание от ESA, в специално изявление на организацията пред VGC.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари