Star Citizen е безплатна през почивните дни

4
166

 

Геймърите запомниха Star Citizen като един амбициозен проект със сложно и противоречиво развитие. Студио Cloud Imperium Games обаче иска да докаже, че играта има какво да предложи, и затова кани любопитните да я опитат безплатно тази събота и неделя. Безплатният период свършва в понеделник.

Ще имате на разположение няколко космически кораба – MISC Prospector, Drake Dragonfly, Aegis Avenger Titan и Drake Cutlass Black. Достъпни са новите зони от последната Алфа версия 3.2. Освен това ще можете да играете заедно с още 50 човека – възможност, активирана с последния ъпдейт. Естествено, добавени са и нова броня, оборудване, въведена е нова система за вътрешна валута (система Къошк). За повече информация и записване в безплатния уикенд можете да посетите официалния сайт на Star Citizen. Включването става с въвеждането на бонус кода GETINTOTHEVERSE в страницата за записване.

Всъщност Free Fly дните на Star Citizen бяха потвърдени на Gamescom 2018 събитието. Освен това на него феновете имаха възможност да посетят специалния павилион на играта, BarCitizen, и да пийнат по една-две чашки с разработчиците.

Заглавието Star Citizen се прочу с вероятно най-успешната кампания за публично субсидиране в историята на гейминга. Играта събра около 192 милиона долара. В последствие обаче работата върху Star Citizen се забави и интересът намаля. Дори сега играта съществува в ранен Alpha етап на достъп.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
1 Отговори на коментарите
3 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
4 Автори на коментарите
stormofbloodfavrTNTAxOx Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
AxOx
AxOx

Игра която не е дори бета версия, а все още алфа и давали цели 2 дена безплатно?!
То тези са наистина нагли.
Обикновенно фирмите плащат за да им тестват продукта, тези и пари искат.

TNT
TNT

ти видя ли цената за един виртуален кораб… – $250

favr
favr

ако я бяха пуснали преди 1-2 години щяха да избият рибата, сега когато и да я пуснат са приключени

stormofblood
stormofblood

Е защото малко пари направиха и продължават да правят…