Supermassive разкри осем-минутно видео с геймплей към Dark Pictures Anthology: Little Hope

0
193

Разработчикът на Until Dawn, Supermassive Games, пусна нов трейлър, който представя почти 8 минути геймплей от следващото издание в поредицата на Dark Pictures Anthology, а именно Little Hope.

Кадрите показват началото на мрачното приключение, след като персонажа на Уил Полтър (Андрю) получава първата си задача да се придържа към останалата част от компанията, която току-що напусна Black Cat Bar. Макар и в съществото си да е елементарно, Андрю и неговата супер отпусната приятелка Анджела изгубват от погледа си останалите си дружки и малко след това разбират, че далеч не са сами в гората. 

Наскоро Supermassive Games отложи пускането на второто издание в поредицата в лицето на Little Hope. Първоначално играта беше насрочена да излезе през лятото, но сега се очаква да стане достъпна по някое време през есента. Причината за това решение съвсем не е изненадваща – усложнения покрай факта, че голяма част от служителите трябва да работят от вкъщи, докато студио не отвори отново врати. 

“Нашият приоритет е да опазим здравето на хората и това включва актьори и сценични екипи, от чиито таланти изцяло зависим, както и друга външна работна ръка, която подпомага процеса на разработка на нашите игри, разбира се и всички наши талантливи служители в самото студио.”

Little Hope ще представи алтернативен поглед върху ловът на вещици и кой наистина е злодея в цялата картинка.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари