Take-Two Interactive представиха тази седмица редовния си финансов доклад за изминалото тримесечие, в който споделят, че са разочаровани от негативните реакции спрямо една от игрите, които трябваше да е сред хитовете на студиото тази година: WWE 2K20. Но заявяват уверено те, франчайзът има дългосрочно бъдеще при подобряване на отчетените слаби страни на играта.

А, както медиите, така и геймърите изразяват нееднократно възмущение от множеството бъгове, които срещат в новото издание от WWE 2K20 от излизането ѝ през октомври. Лица падат, бойци левитират във въздуха, обекти изчезват от екрана внезапно, а PlayStation се видяха принудени да връщат пари за дигиталните копия на играта след множество подадени оплаквания от състоянието, в което се намира заглавието.

„Докато искаме да заявим, че сме разочаровани от ревютата и обратната връзка от играещите, която получихме, искаме да напомним, че миналата седмица Visual Concepts публикуваха пач, който трябва да адресира много от проблемите, като те ще продължат да правят допълнителни подобрения към геймплей изживяването“, заяви Карл Слатоф, президент на Take-Two. „Брандът на WWE продължава да се разраства по целия свят и вярваме, че остава сериозна дългосрочна възможност да увеличим този прием с подобряването на качеството на играта“.

В същия доклад на компанията стана ясно, че симпатичната звездна сим одисея на щърбавите кърбъли от Kerbal Space Program ще продължи с втората си част, но това няма да се случи по план.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари