Tannenberg и Verdun се обединяват

0
217

В необичаен, но напълно оправдан ход, Blackmill Games обявиха обединението на Tannenberg и Verdun, двата военни шутъра на студиото. Напълно оправдан може да бъде определен ходът им по една проста причина: студиото е малко и не разполага с ресурсите за паралелната поддръжка на двете игри, по които работи. Така, притежателите на двете игри, след излизането на Merge Update, ще могат да достигат коя от игрите от едно и също меню, без да спират едната, за да стартират другата.

„Сливането изискваше доста работа, но ни позволи да привнесем всички графични подобрения, които направихме по Tannenberg във Verdun. Новите системи, управляващи времето, светлината и средата са до голяма степен глътка свеж въздух (и няма как да е иначе, след като работим по тях вече пет години).Това ще ни позволи да поддържаме и управляваме играта, както трябва и самите серии във времето напред“, обясняват авторите на игрите. Самите игри засега ще се продават поотделно (както Tannenberg, така и Verdun в момента получават намаление на цената в Steam, а така също и във вече общия им пакет), но всяка от тях при инсталиране ще установява един изпълним файл: 1914-1918 Series. Освен, че самото студио ще бъде улеснено при работата с двете игри, тези, които сега идват в света на Verdun ще се възползват от възможността да избират между Източния и Западния фронт лесно.

Пълният списък с промени във Verdun, които идват със следващото голямо обновление може да видите тук.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари