Тръгнала от страниците на краудфъндинг платформата Kickstarter, тактическият кооперативен шутър на Black Matter Hell Let Loose измина дълъг път от анонса си досега, но получи признанието на мнозина, като един от наистина качествените шутъри от света на Втората световна война. Играта получи своята първа официална версия през лятото на миналата година след известен престой в Steam Early Access, а днес може да се похвали с по 10 000 играещи всекидневно. Добрата работа на Black Matter получи поредното признание тези дни, след като Team17 обявиха, че ще придобият над играта.

Издателят, известен най-вече с култовите си „Червеи“, ще похарчи сериозни пари за придобиване на правата: 46 милиона британски лири – 19.75 милиона в кеш и акции на приблизителна стойност от 11.25 милиона британски лири. Ако играта достигне прогнозируемата от Team17 доходност в следващите две години, то Black Matter щее получат още 15 милиона.

„За нас е удоволствие да обявим придобиването на правата над Hell Let Loose. Благодарение на това, че вече изградихме една продуктивна връзка с Black Matter , ние вярваме, че присъединяването на Hell Let Loose към портфолиото на Team17, ще може да служим и надграждаме на основата на нуждите на една постоянно растяща общност. Ще подобряваме и допълваме настоящето потребителско преживяване, разработвайки нови начини за забавление и удоволствие“, споделя изпълнителният директор на Team17 Майкъл Патисън. „Ние сме наистина развълнувани да продължим да работим с Team17 по следващия етап от развитието на Hell Let Loose“, заяви на свой ред в кратко изявление творческият директор и основател на Black Matter Макс Риа.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари