Когато преди повече от година, OtherSide Entertainment представиха първия трейлър към System Shock 3, продължение на култовата игра от края на миналия век, почитателите на оригиналната игра на Looking Glass Studio са се зарадвали със сигурност много.

Доста неща обаче могат да се променят за 14 месеца, както разбрахме. Изведнъж завършването на играта започна да звучи все повече невъзможно, заради проблеми от различен характер на Otherside. Все пак, през април те увериха, че няма нищо сериозно в случая и работата по играта продължава с пълна сила, макар и някои репортажи и източници да твърдяха нещо съвсем различно.

Тази седмица се появи информация, която навежда на мисълта, че всичко ще е може би наред със System Shock 3.

PC Gamer предава, че правата за издаване на играта са били откупени от китайския технологичен конгломерат Tencent от досегашния им собственик OtherSide Entertainment.

Изданието припомня, че за хода на работата по играта не се чуваше почти нищо в продължение на година, като наскоро в публичното пространство се появи създателят на System Shock, който сподели, че студиото все още търсят издател за играта. Съберете думите на Спектър с новините за уволнения в OtherSide и може да прогнозирате какво се е задавало. Всичко обаче явно ще завърши добре в крайна сметка, тъй като китайската компания поема кормилото. Отделен репортаж на VGC предава, че към настоящия момент интернет страниците SystemShock3.com и SystemShock4.com са регистрирани на Tencent.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари