По време на The Game Awards 2020, Riot Forge и Airship Syndicate показаха за пръв път геймплей към анонсираната от тях в края на миналата година игра Ruined King: A League of Legends Story.

Играта представлява походова сингъл ролева игра от света на League of Legends, в която ще се срещнете с любимите ви герои от вселената на LoL и посетите известни ви места. Анонсирана като игра, която ще излезе в началото на следващата година, по-рано тази есен, премиерата на Ruined King: A League of Legends Story беше забавена за по-късно през 2021.

В публикация от снощи, Riot дават повече подробности за Ruined Kings, описвайки основните достойнства на играта. Вашите шампиони ще могат да си взаимодействат свободно, както с всички NPC персонажи, които срещат, така и влизайки в битки с враговете си. Всеки шампион ще има по две специализирани умения за ползване в тъмниците, с които ще може да започвате битка, да си взаимодействате със средата и със създанията, които срещате, като някои от загадките ще могат да се разрешават само с определени шампиони, така че ще трябва да използвате и стратегическото си мислене. Ще може да използвате, както пасивни, така и активни умения и разбира се ще трябва да следите състоянието на различни показатели, свързани с героя ви, като здраве, прегряване, магия или да използвате възможността за обръщане на реда на ходовете.

„Ruined King ще включва огромен арсенал от средства за бой – от различни отвари до оръжия – с които ще сте сигурни, че може да влезете в битките със стил. Ще разполагате с голямо разнообразие от оръжия и брони, като мечове, пистолети, броните на Уормог, чрез които ще може да променяте статистическите показатели на вашите шампиони“, пишат Riot. „Всеки шампион ще може да се екипира с оръжие, броня и до три различни аксесоара. Оръжията ще имат уникална визия, която ще е различима, както в битките, така и когато шампионите изследват средата. Различните вещи ще могат да бъдат персонализирани и променяни чрез Аксесоари, Магия, Алхимия и Готвене“.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари