The Book of Unwritten Tales излиза на английски тази есен

0
58

Някои от гастарбайтерите сред вас сигурно знаят, че куестът The Book of Unwritten Tales, дело на студиото King Art Games, излезе в Германия още през април 2009 година. Едва преди няколко дни издателството Lace Mamba Global съобщиха за предстоящото англоезично издание. Обръщаме внимание на играта, защото тя беше оценена от GameStar и PC Games (Germany) с 85/100, а Gamers.at я възнагради с 87/100.

Сюжетът на The Book of Unwritten Tales е изчистен и опростен. В един вълшебен свят старият археолог, гремлина Мортимър МакГуфин (Mortimer McGuffin), пази мрачната тайна на мощен артефакт. Ясно е като бял ден, че който го притежава, той ще владее съдбата на света. Вечно бдящата за мощни артефакти Армия на Сенките изпраща своите най-добри и най-коварни агенти да открият тайната. В историята по неволя се замесва задруга от трима героя, на които ще им се наложи да разплетат няколкостотин пъзела и в крайна смета да спасят света.

The Book of Unwritten Tales се очаква да излезе в САЩ и Европа през тази есен. Междувременно авторите публикуваха този грозноват трейлър. Не бързайте да съдите за качествата на играта от него, ами кликнете тук, за да видите колко добре изглежда The Book of Unwritten Tales в действие.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за