Nintendo Switch ще бъде пусната в продажба само след няколко месеца и поради тази причина се появяват най-различни слухове кои игри ще са съвместими с новата конзола. Убедителна спекулация предполага, че The Elder Scrolls V: Skyrim ще е достъпна, защото е демонстрирана на трейлъра на платформата и един от разработчиците на играта е похвалил новото устройство. Със сигурност обаче визуалната графика ще бъде с по-ниско качество на малкия екран на Nintendo Switch и преживяването едва ли ще бъде същото.

Новата японска конзола привлече много внимание заради способността си да комплектува заедно портативния гейминг и качествената игра вкъщи. Затова много фенове предполагат кои игри ще бъдат достъпни на конзолата. Засега се очаква заглавия като Mario 3D, Splatoon, Mario Rabids RPG, Just Dance и The Elder Scrolls V:Skyrim да бъдат включени в списъка.

Все още обаче Bethesda не са направили изявление дали Skyrim Remastered в действителност ще е съвместима със Switch. Въпреки присъствието й в трейлъра на платформата, студиото даде изявление, че почти не е участвало в изготвянето му и на първо време отрече такова нещо да се подготвя, още повече че конзолата едва ли ще поддържа качествена графика. От друга страна Тод Хоуърд, разработчик на играта, описа видеото като „най-доброто демо някога“ и издаде кооперацията между Bethesda и Nintendo. Дали в крайна сметка наистина ще станем свидетели на The Elder Scrolls V: Skyrim за Switch?

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари