The Last of Us Part 2 ще е с 50% по-голяма от първата игра

0
243

Седмица след разкриването на датата на излизане на The Last of Us Part 2, Naughty Dog не спира да ни залива с информация за играта. Заедно с това видяхме и продължителни отрязъци от геймплея на играта, които ни представиха огромните достойнства на Part 2.

Станаха ясни наистина доста неща, които не знаехме. Като например това, че Джоел не само ще е част и от новата игра, но и отново с важна роля в нея. Naughty заявяват, че това ще е най-голямата и амбициозна игра на студиото, поднесло ни масивни приключения, като тези на Нейтън Дрейк и Uncharted. Разбрахме, че The Last of Us Part 2 ще е изцяло сингъл преживяване, макар и във времето ще бъде добавен и онлайн компонент (дали като DLC или в лицето на нещо самостоятелно, все още няма яснота). Специално за играта енджинът, използван от студиото получава значителни подобрения, което ще се отрази в цялата игра.

Що се отнася до големината на The Last of Us Part 2, вече имаме и тук повече яснота. В интервю за GamerBraves, един от сценаристите на играта Хейли Грос определя The Last of Us Part 2 като игра, която ще е с 50% по-голяма от първата. И не става дума само за продължителността и големината на нивата.

„Играта смятам е по-голяма с около 50% по-голяма. Но става дума за нещо наистина внушително. Не само като продължителност – всички нива са по-големи и по-обширни, имаме повече синематика, повече герои, повече анимации, по-големи системи за близък бой. Играта е по всички показатели по-голяма и по-добра“, заявява Грос.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари