Наскоро Take-Two Interactive публикуваха редовния си финансов отчет, от който стана ясно, че второто допълнение за The Outer Worlds, Murder on Eridanos ще излезе тази пролет. Оригиналното съобщение на компанията посочва, че то ще излезе в края на настоящата фискална година. Тя приключва на 31.03.2021.

Както вероятно знаете, Obsidian Entertainment вече публикува първото от планираните две допълнения към играта си. Името на първото DLC е Peril on Gorgon и то излезе през есента на миналата година. Както Take-Two, така и Obsidian не дават подробности около историята в Murder on Eridanos. Това, което е известно от основната игра е, че Ериданос е газов гигант в системата Халцион. Планетата е огромен източник на хелий, водород и други благородни газове, като специално изградени системи са изградени на Ериданос за добива на всички тези ресурси. Единственото, което посочват Obsidian относно Murder on Eridanos е, че в него ще видим последното и най-красиво приключение на Хелън.

The Outer Worlds излезе пред две години и беше посрещнат с огромно въодушевление от феновете на оригиналните игри от света на Fallout, които взимат участие в работата по играта. В настоящия си отчет, Take-Two не посочват конкретни цифри за ръста на играещите заглавието на Obsidian, но знаем, че до пролетта на миналата година, The Outer Worlds се беше продала в над два милиона копия. Преди известно време, в Интернет се завъртяха слухове, че разработчикът е започнал работа по продължение на The Outer Worlds, но новината не намери потвърждение от страна на компанията.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари