The Town of Light с премиера за PS4 и Xbox One в началото на следващия месец

0
212

Сигурно си спомняте The Town of Light на италианското студио LKA.it. На няколко пъти сме ви разказвали за играта. Тя прикова внимание към себе си още при анонса си преди две години. Играта ще ви пренесе в най-голямата клиника за душевноболни в Италия, в едни мрачни времена, в които на хората с ментални проблеми се е гледало, като на ненужен товар на обществото. Ужасяващите истории тук обаче са само път да бъде представен света на хората с душевни проблеми и начина, по който те биват често възприемани от останалите.

Предварителният успех на The Town of Light беше потвърден с изключително признание – представянето на играта в музея за американско изкуство „Смитсониън“. The Town of Light вече направи своята премиера за персонални компютри под одобрението на медии и потребители. Година след излизането ѝ за PC, The Town of Light ще се появи и за PS4 и Xbox One. Това ще се случи на 06.06. Конзолната версия ще е подобрена с нова графика, разширена история и нови загадки, както и озвучаването на актьорите.

„Играейки чрез Рене, 16-годишно момиче, което страда от симптоми на душевно заболяване, играещите ще трябва да намират отговори на множество въпроси от нейното минало, изследвайки и разкривайки мястото, в което тя е пребивавала през по-голямата част от нейната младост. Това, което следва е мрачно и емоционално преживяване, в което границите между интерактивното забавление, начина на разказване и реалността често се размиват“, гласи анонса на играта.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари