This War Of Mine е безплатна в Steam до края на седмицата

2
756

Спомняте ли си тъжната приказка за ужаса на войната This War of Mine? Играта излезе преди четири години в Steam и се превърна в независимия хит на годината.

Вместо да представя войната чрез стрелби и състезателен геймплей, правейки от войната забавление, 11 bit Studio показва страданието на косвените жертви, на невидимите обикновени хора, пленени в сърцето на конфликта. Играта е вдъхновена от разказите на очевидци и близки на хората от полското студио и взема пример от различни конфликти по света, като този в бивша Югославия от края на миналия век, Руанда и др. Вие сте натоварен с мисията да спасите група оцеляващи, като в хода на играта сте натоварени да вземате тежки избори.

Тази седмица 11 bit обявиха, че предоставят безплатно This War of Mine в Steam. Офертата важи до неделя. Ходът на студиото е провокиран от предстоящото излизане на Frostpunk, игра, която макар и да се развива в едно паралелно бъдеще, изглежда ще има доста сходства с This War of Mine.

Ако пък искате да направите благородно дело (част от приходите на играта отиват за подпомагане на деца, въвлечени във военни конфликти), може да закупите играта, която е намалена в Steam със 70%.

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари