Total War: Three Kingdoms: Sega представи фракцията на Донг Жуо

0
134

По-малко от месец остава до излизането на Total War: Three Kingdoms и Sega продължава да ни подготвя за голямата премиера на играта с информация за героите в играта. Последното, което студиото сподели беше за дванадесетата игрова фракция тук: тази на тиранина Донг Жуо.

„Алчността движи злия Донг Жуо и той няма да позволи нищо да му се изпречи на пътя. Подкрепян от осиновения си син, великият воин, никой не може да се опълчи на неговата мощ и ярост. Чрез разпространението на страх и заплахи, тези, които се опълчат на Донг Жуо скор ще паднат бездиханни. Победата е почти в неговите ръце!“, гласи анонса на студиото.

Това, което е нужно да знаете обаче за него е, че няма да можете да играете с него още от начало. Ще трябва първо или да достигнете до ранга на император в кампанията или да победите армията на Донг Жуо в битка (без да го убивате него самия) преди да всеете ужас и раздор в Поднебесната империя.

Total War: Three Kingdoms е отклонение от традиционната линия на Sega с игрите от сериите Total War, при която получавате възможността да влезете в историческа реалност и конкретен период, посещавайки Китай за пръв път в поредицата. Освен режим, който ще се придържа повече към историческата правдивост и ще ви предложи традиционен за игрите тактически геймплей, Sega са подготвили и това, което са нарекли романизиран (играта черпи вдъхновение от класическия китайски роман „Романс за трите царства“) режим, при който ще влезете в една приказна реалност на велики воини с различни и понякога свръхестествени способности. Една от многото други отличителни черти на заглавието ще са променените системи на дипломацията и шпионажа в сравнение с други игри от серията.

Total War: Three Kingdoms излиза на 07.03.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за