Twitch банна един от най-популярните стриймъри – Dr Disrespect

0
1232

Гай Бийъм, най-добре познат под псевдонима Dr Disrespect беше внезапно отстранен от Twitch. След известно време затишие популярния стриймър се обърна към Twitter и сподели пред своите последователи, че не е бил информиран защо е бил баннат.

Вчера Disrespect написа: “Twitch не ме информира каква е конкретната причина за тяхното решение.. Здраво ръкостискане с всички, които ме подкрепят в толкова труден период.”

Twitch тепърва ще отговори на това твърдение, но представител на компанията коментира пред Polygon вчера следното: “Нашият процес изисква вземането на адекватни действия, когато имаме ясни доказателства, че даден стриймър нарушава условията за ползване или правила спрямо общността. Тези критерии са приложими за всеки стриймър, независимо от техния статус или популярност в тази среда.”

Бийъм е един от най-популярните стриймъри на поточната платформа с над 4 милиона последователи, което му спечели и ексклузивна сделка с компанията.

Род Бреслау, репортер, който отразява новостите около различните електронни спортове заяви в Twitter, че банването на Dr Disrespect е за постоянно; макар и да не е ясна причината все още, той допълва, че няма нищо общо със скорошната вълна с отстранявания въз основа на DMCA.

Dr Disrespect е известен в най-вече в средите на FPS и third-person шутърите, като често се изявява в Call of Duty: Modern Warfare / Warzone, Fortnite, Escape from Tarkov и др.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари