Twitch представи безплатна караоке игра

0
57

Twitch вече е нещо повече от платформа за стрийминг. Компанията зад услугата пусна нова караоке игра, именувана Twitch Sings. Играта е напълно безплатна и ви позволява да споделите певческия си талант с вашите фенове без много затруднения.

Twitch Sings е дело на съкооперацията между Twitch и Harmonix, която стана известна миналата година. Играта предлага на потребителите около две хиляди парчета от различни жанрове. Очаква се след време да бъдат добавени и още песни към списъка. Освен това Twitch Sings се свързва директно към вашия акаунт, позволявайки ви да стриймвате в реално време без допълнително оборудване или софтуер. Twitch издава новото приложение поради повишения коефициент на стриймове от художници, скулптори и певци на фона на всички геймъри.

Ако ви е срам да се излагате сами, можете да направите дует с ваш приятел на принципа на несинхронизиран мултиплеър. Един от вас ще изпее първата половина от дуета и ще я качи. На другия потребител му остава да направи същото и можете да качите клипа по-късно.

Колкото повече пеете, толкова повече опит и валута получавате, която да използвате, за да украсите своя Twitch аватар. За момента играта е напълно безплатна, но Twitch предполага, че може да включи и платени предмети и други микротранзакции, ако проектът се окаже успешен.

Twitch Sings е достъпна за персонални компютри от сайта на услугата.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за