Ubisoft обичат празниците и с удоволствие правят какви ли не подаръци на своите почитатели. Ако не сте успели да се сдобиете с някоя от игрите на студиото от есенната разпродажба или от тази, посветена на Черния петък, то може да компенсирате този пропуск, включвайки се в току-що анонсираната Зимна разпродажба, на която Ubi даде старта вчера. Тя ще продължи до първия ден на новата година, а ако искате да се възползвате от дори по-голямо намаление – с 20 допълнителни процента, може до утре да използвате специалния код EXTRA 20.

Подобно на предишни разпродажби, тук ще намерите общо взето всяка една голяма или по-малка игра на студиото – от последните актуални издания до архивния каталог с обичани игри, сезонните пропуски и отделните допълнения, издавани за тези игри, различните им издания и още много подаръци.

Без съмнение, феновете на качествените рейсъри ще са заинтересувани от Gold изданието на излязлия през лятото на миналата година The Crew 2. Намалено с цели 75%, това специално издание ще ви предостави освен основната игра, пълният ѝ сезонен пропуск, както и три мощни возила в специален пакет, който включва „монстър“ камион, огромен пустинен пътешественик, класически витлов самолет, с който да порите небесата над всички други, както и специални костюми за вашия герой.

Друго актуално издание, което получава огромно намаление е Anno 1800 Gold изданието, който заедно със самата игра ви носи сезонния пропуск и специалния DLC AI герой с името The Anarchist. Впуснете се в създаването на своята собствена империя с това предложение, което идва с отстъпка на цената си от 55%.

Друго предложение тук, което може да събуди апетита на всеки геймър е Ultimate изданието на новия The Division. Ако сте посетили Ню Йорк с предишната игра и желаете да влезете в една финална битка в американската столица Вашингтон, ще може да се възползвате от огромната отстъпка на този специален пакет, идващ на цена от едва €24.00 вместо стандартната му цена от €119.99. С него получавате достъпа до оригиналната игра до сезонния пропуск на The Division 2 (включващ осем секретни назначения, три нови специализации и други изненади), както и три специални пакета.

За всички фенове на Far Cry поредицата има чудесни предложения също, които включват, както самите игри, самостоятелните им допълнения и сезонни пропуски, така и специални предложения, обединяващи няколко емблематични заглавия от сериите в едно.

И разбира се ще може да се сдобиете с всеки един Assasin’s Creed излизъл досега, включително и последната игра от сериите, Odyssey, която продължава да печели симпатиите, както на медиите, така и на геймърите.

Всички предложения може да видите тук.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари