11.9 C
София

Xiaomi предлага Qi съвместимо безжично зарядно с мощност 20 W

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Вертикалното безжично зарядно устройство на Xiaomi модел WPC02ZM, покриващо спецификациите на Qi стандарта, е подходящо за смартфоните Mi 9 (20 W), Xiaomi Mi Mix 2S, за мобилните телефони на Samsung и за iPhone.

Смартфонът може да бъде поставен върху зарядното както вертикално, така и хоризонтално. Разстоянието от смартфона до зарядното може да достига 4 мм, като се поддържа технология за бързо зареждане дори и телефонът да има калъф. Устройството е съвместимо с iPhone, които имат безжично зареждане, с мобилните телефони на Samsung (10 W) и с други смартфони. Зарядното има USB Type-C порт, чрез който се подава захранването. Корпусът има сликоново покрите, благодарение на което не се плъзга и се осигурява висока стабилност. Габаритните размери на устройството са 10,97 * 9,1 * 9,1 см, при тегло 300 грама.

Предлагат се модели само с черен цвят на корпуса. В комплекта са включени безжичната стойка за зареждане, USB Type-C кабел и инструкция за използване. Производителят специално подчертава, че това безжично зарядно е съвместимо с моблните телефони Mi 9/9 Pro, които изискват мощност на зареждане 20 W.

  • Безжичното зарядно устройство WPC02ZM на Xiaomi може да бъде закупено оттук
  • Цена: $19,99

 


Платено съобщение
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини