След като беше анонсирана по-рано тази година, абонаментната услуга на Ubisoft, UPLAY+ стартира официално вчера.

UPLAY+ представлява абонаментна услуга за PC и идва на цена от $14.99 на месец. Тя предоставя достъпа до над 100 заглавия на компанията, както стари, така и най-новите. А заедно с базовите игри, тук се включват различните допълнения и експанжъни, както и специалните, разширени издания. Освен това, абонаментът за UPLAY+ дава автоматически достъп до бета тестовете и ранния достъп за най-новите заглавия на Ubi.

„Ценността на Uplay+ е това, че с нея не само, че получавате достъп до нашите предстоящи игри, но и достъп до луксозните и специалните ни издания, които включват цялото допълнително съдържание за тях“, сподели при анонса на услугата Бренда Панагроси, вицепрезидент платформено и продуктово управление.

UPLAY+ включва всички нови и предстоящи игри на студиото, сред които Watch Dogs Legion, The Division 2, Ghost Recon Breakpoint, а също така и всички игри от сериите Assassin’s Creed и Far Cry, Anno и много други.

Ubisoft обявиха, че при регистрация сега, ще получите възможността да изпробвате безплатно услугата до 30-ти септември. Този безплатен достъп ще ви даде правото и да участвате в бета тестовете на Ghost Recon Breakpoint, която започва утре.

UPLAY+ позволява на потребителите да се откажат по всяко време без задължение за задължителен период на ползване. Когато се регистрирате за безплатния пробен период ще ви бъде поискан данни за банковата ви карта. Целта е след изтичането на въпросния период е автоматичното ви абониране за услугата – нещо, което може да откажете до 30.09.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
2 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Да ти Е капитализма!
Да ти Е капитализма!

Има сметка, но само, ако си някой хардлор геймър.

Име
Име

Абсолютно вярно.

Хасан Буран инг Гюзел
Хасан Буран инг Гюзел

Когато започнат, да се регистрират за по месец, само з анова игра, тогава ще им гледаме сийра …