Вече седем години Rainbow Six Siege радва малки и големи с качествена визия и тактически геймплей, а Ubisoft нямат никакво намерение да изоставят милионите, които играят играта всеки ден. Студиото поддържа заглавието с добавянето на чести предизвикателства, различни събития и оператори, карти, оръжия и друго съдържание. В края на миналата седмица, френското студио разкри старта на Година 7 от Rainbow Six Siege и първия сезон, който го съпровожда.

Името му е Demon Veil и носи със себе си нов оператор, режим и съдържание. Името на новия оператор е Азами, която е защитен тип боец. Специалните кинжали, с които тя е оборудвана могат да се врежат почти във всяка една повърхност, като при това действие те формират здрава плоча с кръгла форма, която спира куршумите. Тя която може да се използва като прикритие за съотборниците на Азами или като непреодолима пречка за враговете ѝ. Азами ще е достъпна от началото на сезона чрез сезонния пакет Demon Veil Battle Pass или ще може да се отключи две седмици след пускането ѝ с R6 кредити или Renown.

В хода на сезона ще бъде добавена изцяло новата карта с името Emerald Plains, която ви отвежда в зелената Ирландия. Заедно с това ще бъде представен и режима Team Deathmatch, в който ще може да изберете почти всеки един оператор, независимо от типа му или дали някой вече го е избрал, след което да ги изправите един срещу друг, въоръжени единствено с оръжия и гранати. Освен това, новата характеристика Attacker Repack ще ви предостави възможността да промените атакуващия оператор, който сте си избрали по време на подготвителната фаза и да ги използвате в хода на акцията с техните съответни предимства.

Що се отнася до посоката, която ще следват Ubisoft за сезоните през новата година на заглавието, то през първия сезон намерението на студиото е да адресира проблемите със свързаността, която изпитват някои от геймърите и са получили съответните доклади за това. Действията им в Сезон 2 ще са фокусирани над справяне с проблемите, свързани с приятелския огън, а третия – възможността да се докладват съотборници по време на преиграването на мачовете, заедно с въвеждането на оценка на репутацията за отделните играчи. Последният сезон ще бъдат вложени усилия по възможността да се блокират чести нарушители на правилата в играта. Отделно от това, конзолните версии на играта ще получат редица подобрения, като персонализация на прицелването, нови предварително заложени контроли и FoV настройки. Ще бъдат нанесени преработки, на оператори, като Зиро, Бандит, Доккаеби, Тачър и др.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари