През миналата седмица Ubisoft обяви своето решение за забавяне на излизането на три от своите бъдещи игри: Gods & Monsters, Rainbow Six Quarantine и Watch Dogs: Legion, както и генерална промяна в процесите по издаване на съдържание, което цели оптимизация на крайния продукт, предлаган от студиото – анонс, който няма как да не е зарадвал голяма част от феновете на игрите на Ubi.

От студиото признаха също така обаче, че две от последните им големи заглавия: The Division 2 и Ghost Recon Breakpoint не са се представили във финансово отношение, така, както са очаквали Ubisoft. Това пък на свой ред доведе до смущаващо временно спадане на акциите на компанията с цели 29%, което беше подпомогнато и от направена корекция в прогнозните резултати на печалбите на студиото.

Но Ubisoft заявяват ясно, че място за притеснение няма и те ще продължат да си поставят същите амбициозни цели, каквито винаги са си поставяли. Демонстрация за това ще е Ghost Recon Breakpoint, игра, която, уверени са Ubi, ще става по-добра и по-добра във времето и ще бъде дългосрочен проект.

В пространна публикация в един от блоговете на компанията, Ubisoft начертават това, което предстои пред играта занапред. Създателите на Breakpoint уверяват, че се вслушват внимателно в гласа на своята общност и вземат конкретни мерки в тази посока, докато в същото време не забравят обещанието си да доставят нови и нови изживяванията за „призраците“. Промените и подобренията ще станат видими още следващия месец – с излизането на обновлението под номер 1.03, а впоследствие и с появата на 1.03.1 в края на ноември.

„Фокусирайки се над подобрението на играта, ние искаме също така да знаете, че отдадеността ни не спира тук. Ние работим по това да поддържаме Ghost Recon Breakpoint в дългосрочен план с разнообразие от допълнително съдържание и специални събития, което ще направи света все по-голям и все по-развиващ се. Ще получите за пръв път достъп до това с Project Titan, нашият първи рейд, който ще излезе през декември, както и с Terminator Live Event, което ще се появи скоро след това“, пишат Ubisoft, които очертават и други приоритетни зони за развитие, като подобряване на икономиката в играта и очакваното включване на AI съотборници.

„Знаем, че имаме още много работа пред себе си, за да докараме играта до състоянието, в което искате да видите, както и това, че не всичко бива адресирано и поправено толкова бързо, колкото желаете. Големите промени могат да отнемат време, за да сме сигурни, че ще бъдат направени правилно. Но ние искаме все още да сме максимално прозрачни относно настоящето състояние на разработката“, завършват от студиото.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари