През 2019, Ubisoft издаде поредната си игра от света на героите на Том Кланси: Ghost Recon Breakpoint. Играта, която ви пренася към самотен тихоокеански архипелаг, нямаше най-добрия старт и прием.

Ubisoft обаче не са компания, която просто така ще изостави свой актив, особено при положение, че са вложени значими ресурси и е дадено обещание за бъдещето. Знаейки негативната реакция на много от своите почитатели по отношение на Breakpoint, Ubisoft декларираха още в края на октомври 2019 да „оправят нещата“. „Фокусирайки се над подобрението на играта, ние искаме също така да знаете, че отдадеността ни не спира тук. Ние работим по това да поддържаме Ghost Recon Breakpoint в дългосрочен план с разнообразие от допълнително съдържание и специални събития, което ще направи света все по-голям и все по-развиващ се“, заявиха по това време от студиото, заявявайки ясно целта – става дума за дългосрочен проект и няма да спрем, докато всичко не си дойде на мястото. Така, през цялата следваща година, екипите в компанията работиха по поставените им цели, като освен подобрения по всички фронтове на играта, те издадоха и няколко допълнителни пакета със съдържание и специални събития, като такова, свързващо Breakpoint със Splinter Cell и Red Parrot, привнесло света на Ghost Recon Soldier в играта.

Подобренията няма да спрат дотук и през цялата 2021 може да очаквате нови неща, свързани с играта. Това обещание направиха Ubi тези дни в Twitter. „Ние ще продължим да работим и добавяме още към играта и да ви предлагаме на всички вас вълнуващо съдържание през следващите месеци. Проектираме бъдещето на нашата игра на основата на обратната връзка, която получаваме от вас, като добавяме към всичко това и няколко изненади от нас“.

Breakpoint получи и първото си ново съдържание в началото на тази година – през януари – когато излезе Amber Sky, събитие, вдъхновено от Rainbow Six Siege.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари