Наближаваме края на годината – онова време, в което в сайтовете в Мрежата започват да валят намаления, акции и отстъпки. Това е чудесен шанс за всеки уважаващ себе си геймър да се сдобие на сгодна цена с някое луксозно издание на игра, което му е изглеждало твърде скъпо. Едно от най-популярните места да си направите подобен подарък е Steam, където всяка година в края се организират сериозни разпродажби, като тази няма да е изключение от правилото. В тази връзка Valve обявиха датите на своите разпродажби. Освен това, компанията обяви, че станалата традиционна разпродажба в началото на всяка година, като „Разпродажба по случай Лунната година“, ще бъде заместена от „Пролетната разпродажба“ в качеството си на една от четирите големи годишни акции на Steam.

Що се отнася до есенната разпродажба в магазина на Valve, то тя ще се проведе между 22-ри и 29-ти ноември. Зимната разпродажба ще трае почти две седмици – между 22.12.2022 и 05.01.2023, а официалната пролетна разпродажба ще се проведе между 16-ти и 23-ти март.

По отношение на отмяната на разпродажбата по повод настъпването на Лунната година, Valve я стартират през 2016 поради увеличаващия се по това време брой на разработчици и потребители от региони, като Китай, Южна Корея, Тайван и Хонг Конг. Но през годините Valve осъзнават, че тази разпродажба е прекалено близо до зимните намаления и след получена обратна връзка от разработчици и потребители, те решили да променят нещата.

„Пролетната разпродажба ще ни позволи да създадем повече разстояние между нашите четири основни сезонни разпродажби и това ще осигури повече възможности през цялата година за разработчиците да разширят усилията си и изпълнят календара си с отстъпки“, пишат Valve.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари