Wasteland 3 ще е с продължителност от над 50 часа

0
277

Wasteland 3, следващата част от емблематичната поредица, няма да е високобюджетно ААА заглавие, но ще бъде нещо специално, обещават inXile Entertainment, предлагайки всички онези познати достойнства на RPG жанра. Новият Wasteland излиза в края на настоящата година и ще поднесе на своите фенове още повече забавление, кооперативен режим, превозни средства, още повече природни бедствия и заплахи, много хумор и много часове игра. А колко точно? На този въпрос намираме отговор в интервюто на Wccftech с Тим Кембъл, директор на играта.

Кембъл споделя, че той и колегите му са желали да направят продължителността на Wasteland 3, поне равна на предишното заглавие от поредицата, което означава около 50 часа. Когато имаш на масата обаче ролева игра, в която се предлагат множество избори, възможност за впускане в странични дейности и солидна история, колко точно е продължителността на играта, не е лесен въпрос. В крайна сметка, играта е излязла по-дълга от Wasteland 2.

„Нашата цел беше 50 часа, което е същата продължителност, като тази на Wasteland 2“, отговаря Кембъл. „Ами нещата тук стоят по такъв начин, че и това ще остане, е ужасно трудно да се определи. Понеже в игра, в която правиш толкова много избори, може да избираш свободно пътя, по който да подходиш към това. Винаги могат да се намерят по-кратки пътища за завършване и винаги има по-различни стилове на игра, при които ти отнема повече да стигнеш до края. Така че, ние се опитахме да постигнем нещо по средата. И при различните играчи това ще е по-дълго или по-кратко. Знам, че цел ни беше същата продължителност като Wasteland 2, но мисля, че излезе по-дълга“.

По-нататък в интервюто, Кембъл обещава дълготрайна подкрепа за играта в бъдеще.

„Ние искаме да поддържаме наистина силно играта. Имаме предвид много неща и не само по отношение на пачове и ъпдейти, но също така и ново съдържание, нови нива, допълнителна история, оръжия и всякакви такива неща“, обещава той.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари