Wolfenstein: Youngblood и Cyberpilot са вече златни

0
293

Следващата игра от света на Wolfenstein, Youngblood, вече е златна. Това означава, че работата по играта е окончателно приключила и тя ще излезе на датата, на която вече беше обявено: 26.07.

Wolfenstein: Youngblood ще ви отведат 20 години след края на събитията, описани в The New Colossus, като фокус на играта ще са двете дъщери-близначки на БиДжей, които сеят смут и смърт в окупирания от нацистите Париж от 80-те години на миналия век. Играта ще служи като мост между The New Colossus и все още неанонсираната последна част от новата трилогия. Youngblood бива разработвана съвместно с Arkane Studios (Prey) и ще предложи доволно много съдържание и странични куестове, сингъл и кооперативен режим, отворен дизайн на нивата на мисиите и висока степен на преиграване, което да задоволи желанието и на най-претенциозните геймъри. Вече бяха публикувани и системните изисквания за PC версията на играта, които може да видите тук. Открити са и предварителните поръчки за Wolfenstein: Youngblood, като закупуването на Deluxe изданието ще ви позволи да играете в кооператив играта с ваш приятел, който не си я е закупил.

Заедно с Youngblood, MachineGames обявиха, че златен статус е придобил и Cyberpilot – играта за виртуална реалност от света на Wolfenstein. Тя е предназначена за платформата на PSVR и ще разкаже за събитията, предхождащи Youngblood. Със Cyberpilot влизате в ролята на хакер, който работи за френската съпротива и за разлика от много VR заглавия ще ви позволи да изследвате напълно свободно света, в който влизате. Играта излиза заедно с Youngblood.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари