World of Warcraft продължава периода за удвояване на XP за лятото

0
160

Миналия месец съобщихме за решението на Blizzard да подари на феновете двойно повече опит в World of Warcraft куестове, за да си останат вкъщи заради COVID-19. Събитието Winds of Wisdom се очакваше да свърши официално днес. Поради отпор на геймърите обаче компанията реши да удължи периода на събитието. Така ще можете да събирате XP дори през летните месеци, до момента на издаване на експанжъна Shadowlands.

Winds of Wisdom трябваше да бъде заместено от друго събитие Exalt in the Impressive Influence, което трябва да осигурява двойно по-висок добив на репутация. За най-голяма изненада обаче то ще се състои редом с другото, като от днес ще имате двойно по-високи печалби на опит и репутация едновременно. Изглежда сега е най-подходящият момент да си направите нов WoW герой и да го подготвите за дебюта на новия експанжън Shadowlands. Достигането до ниво 120 сега е като детска игра и отключването на нови раси и домашни любимци също е изключително лесно.

От друга страна съществува възможността Blizzard тотално да обезсмисли прогреса ви в играта. Компанията подготвя нова система за изграждане на показателите на героите, която ще дебютира с допълнението. Така всеки герой с ниво 120 ще бъде смъкнат на 60, малко над минимума за стартиране на Shadowlands. Освен това, вместо да преминавате през едни и същи зони в WoW, с новото допълнение имате право да изиграете един от предишните експанжъни, след което да се прехвърлите на Shadowlands.

Освен подобрение в геймплея, Blizzard цели и обединяване на цялата сюжетна линия в World of Warcraft, която в момента е сравнително объркана. След Shadowlands методите за прогрес на героя ще бъдат сравнително по-разбираеми и бързи.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари