Това не е научно обосновано, но според моя опит в Warcraft най-обичаната епоха и персонаж е тази, в която ще влезе WoW Classic – Wrath of the Lich King. Lich King, разбира се, е Артас, някогашният престолонаследник на Лордеарон и рицар на сребърната ръка.

В стремежа си да спаси народа си, той взима меча Frostmourne и по този начин се прокълнава.

Като оръжие Frostmourne е едно от най-„тежките“ оръжия в играта. То има силата да разбива и затваря душите на жертвите си, превръщайки живите в немъртви слуги на Lich King.

Артaс убива крале и унищожава народи с Frostmourne и поне за мен това е най-легендарното острие в WoW и ключова част от историята на тази вселена.

Febo е професионален бижутер с над десетгодишен опит.

Преди няколко години открива собствена фирма и вече разполага със собствена работилница. Той започнал да играе игрите Warcraft, когато бил на 12 години, и по принцип двете му страсти са бижута и фентъзи игри.

Той избира Frostmourne за първия си високотехнологичен проект, защото е играл играта много дълго време.

Тъй като Frostmourne присъства в историята от 2004 г. насам в различни игри и разширения, трябваше да избера кой дизайн да използвам като референция. Използвах дизайна от Warcraft Reforged и знам, че всички мразят Reforged, но за мен това все още е най-приятната версия на Frostmourne и определено има най-много детайли. А аз харесвам детайлите!

Обяснява избора си Febo.

Както можете да видите във видеото, да си професионален бижутер означава да си абсолютен властелин на топлината, който изкривява и преплита благородните метали.

Това е един от онези видеоклипове, които показват творческия процес.
Хипнотизиращо е за гледане, най-вече заради комбинацията от уменията на Febo и всички инструменти, които бижутерите използват.

Начина, по който всички тези стотици отделни компоненти се планират, е невероятен.

Изпълнението е перфектно и крайният резултат е наистина впечатляващ.

В този проект има и нещо друго, което е доста забавно. Това не е меч в пълен мащаб, а малко бижу. И това не е недостатък. Точно обратното е. Защото да видиш как в такъв мащаб се пресъздават всичките детайли показва истински майсторлък.

Това очевидно е професионален проект, направен с огромни умения, и за съжаление на много желаещи, няма да се продава. Излишно е да казвам, че, Фебо е получил много запитвания.

Произведението не е направено за продажба, но би било много много скъпо, ако реша да го продам!

Febo

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари