PlayStation Plus игрите за юни вече са известни и ви очакват относително добра селекция, начело с XCOM 2 и Trails Fusion за PlayStation 4.

XCOM 2, разбира се, е добре приетото продължение от фантастичния рестарт на Firaxis на известната класическа тактическа походова игра на Джулиан Голоп и дойде на PlayStation 4 през 2016 г.

Trials Fusion пък излезе през 2014 г. и имаше трудната задача да следва великолепната Trials Evolution, така че не беше истинска изненада, когато разработчикът RedLynx избра само фина настройка на формулата. За щастие, това означаваше, че Fusion все още имаше отличен дизайн на нивата, акробатика, техническа езда, плюс незначителни допълнения като леко футуристична настройка, четириколесни мотори и нова трик система.

В допълнение, за PS3 офертите на PlayStation Plus за юни носят аркадния рейсър/екшън Zombie Driver HD и тактическия шутър от трето лице, Ghost Recon: Future Soldier.

И това ни оставя игрите за PlayStation Vita през юни, които през този месец са под формата на конкурентни платформър Atomic Ninjas и пъзел играта за бързи рефлекси Squares.

 

 

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари