Yakuza Kiwami 2 идва и за PC

0
108

Yakuza Kiwami 2, римейкът на оригиналната Yakuza 2 излезе през лятото на миналата година за PlayStation 4 и се прие доста добре от феновете на този жанр заглавия. А сега разбираме това, че играта ще направи премиерата си и за PC, вероятно по-късно тази година.

Информацията идва от GamePressure, които са забелязали отбелязването на тази версия в сайта на класифициращата организация ESRB, които са ѝ дали рейтинг „М“ (Mature) – подходяща за „зряла“ публика.

Играта не е стандартен римейк на Yakuza 2, а съдържа нови геймплей елементи и характеристики, както и препратки към следващи игри от сериите, с което да направят света на играта по-достъпен за геймъри, които са избрали да играят първо по-новите издания на поредицата.

„Засега, проектът все още не е анонсиран официално, но очакваме това да е въпрос на време, тъй като информацията, която изтича от рейтинговите агенции, рядко се оказва невярна. Освен самото споменаване на PC версията, няма посочени други подробности, така че не знаем кога този порт ще излезе. Yakuza 0 излезе през август миналата година, а PC версията на Yakuza Kiwami се появи шест месеца по-късно. PC версията на Yakuza Kiwami 2 би трябвало да се появи по-късно тази година“, прогнозират от GamePressure.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за