fbpx
-2.2 C
София

Zynga представиха най-новата си игра – The Ville

Най-четени

Zynga представиха пета поредна игра от изключително успешната си поредица „Ville“. За разлика от останалите четири, които носят имена като „FarmVille“ или „CitiVille“, тази се нарича просто „The Ville“. Заглавието бе представено официално от старши вицепрезидента на продуктовото развитие Марк Скагс по време на вчерашната пресконференция на компанията в Сан Франциско.

Играта стартира днес във Facebook и, както всички заглавия от серията досега, ще се играе напълно безплатно. The Ville ще генерира приходи за Zynga по познатия вече модел – чрез продажба на виртуални стоки, които ускоряват прогреса на играчите. Целта на тази игра е да създадем герой и да му построим къща пълна с всичко необходимо да му осигури приятен живот.

Дори това кратко обобщение на „сюжета“ е достатъчно, за да ни напомни за една друга популярна игра – The Sims Social на Electronic Arts. Марк Скагс умело заобиколи въпроса за приликата между двете игри като посочи, че The Ville по-скоро напомня на първата игра от Ville серията – YoVille, която беше представена преди четири години.

Различното между The Ville и YoVille са обновените методи за комуникация между играчите. Те могат да общуват един с друг по три различни начина: чрез нова система за оставяне на коментари наречена ZTalk, чрез технология, която ще ни позволи да следим обновленията на Facebook статуса на приятелите си вътре в играта (така че ако те са тъжни да им поднесем виртуално парче торта, например) и чрез „снимане“ на играта и споделяне на заснетите изображения по стените на приятелите ни.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини