Абонаментни планове за хора със зрителни и слухови увреждания от Теленор

0
202

Теленор предлага абонаментни планове за мобилни услуги за хора със слухови и зрителни увреждания.

Планът за хора със слухови увреждания включва повече MB за национален мобилен интернет и SMS. От своя страна, хората със зрителни увреждания ще разполагат с повече национални минути за разговори в България и роуминг в зона ЕС. Плановете предлагат още 4G достъп до мрежата на оператора и 25 GB пространство за съхранение на снимки и видео в Capture.

Клиентите, които отговарят на условията на плана за хора със слухови увреждания, ще разполагат с 5000 MB на максимална скорост всеки месец в България, както и 2200 MB, валидни на територията на ЕС за целия срок на договора. Планът включва още 150 национални минути, които могат да се ползват и в роуминг в зона ЕС и 500 национални SMS.

Планът за хора със зрителни увреждания включва 2000 национални минути и за роуминг в зона ЕС, 2000 MB на територията на България и 2200 MB за роуминг в зона ЕС за срока на договора. Планът предлага и 1000 допълнителни минути към номера за обслужване на клиенти на Теленор -123.

Плановете се на цена 11,99 лв. на месец с едногодишен или двугодишен договор и са валидни за всички нови или настоящи клиенти на Теленор с установена степен на трайна неработоспособност за слухови или зрителни увреждания 50 или повече процента.

Освен това, както досега, клиентите на Теленор с трайни увреждания могат да получат 20 процента отстъпка от цена на избран от тях стандартен абонаментен план за мобилни или фиксирани услуги, с изключение на плановете за хора със слухови или зрителни увреждания.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари