А1 получи сертификат Cisco Select Partner за цялостни ICT бизнес решения

0
136
А1 е първият телеком в България, който получава сертификат за селектиран партньор на Cisco за предоставяне на цялостни технологични решения за бизнеса

Признанието се дава на компании, които работят за дигиталното развитие на бизнеса и непрестанно инвестират в развитието на компетенциите на своите служители. Това е първа стъпка от поредица такива, чийто стремеж е А1 да се наложи като предпочитан ICT партньор на бизнеса в България.

„Нашата цел е да бъдем лидер в иновациите на пазара като се възползваме от възможностите на дигитализацията в полза на нашите клиенти. Щастлив съм, че ще можем да предоставяме достъп до най-новите технологии още по-бързо и да ги направим максимално полезни за бизнеса”, сподели Симеон Донев, старши директор „Маркетинг” на A1 България.

Като част от стратегията на компанията да бъде доставчик на технологични решения, А1 България предлага богато  портфолио от телеком услуги, софтуерни, cloud и IoT продукти. За бизнеса, фокус са цялостните ICT решения, включващи както комуникационни и  мрежови услуги, така и дейности по IT консултиране и системна интеграция. Дигитализацията на бизнес процесите на нашите клиенти е основна част от стратегията на компанията.

В А1 България работят сертифицирани специалисти, които имат необходимите компетенции за реализирането на комплексни ICT проекти и корпоративни решения, както на етап дизайн на техническото решение, така и на ниво имплементация, проактивно наблюдение и поддръжка.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за