Симеон Донев влиза в Управителния съвет на Мтел

0
214

Симеон Донев бе избран за член на Управителния съвет на Мтел. От началото на октомври 2016 година Управителният съвет на Мтел се състои от трима членове: Александър Димитров, главен изпълнителен директор, Милан Залетел, старши директор „Финанси“ и Симеон Донев, старши директор “Маркетинг”. Тримата заедно ще отговарят за стратегическото развитие на Мтел, част от Телеком Аустрия Груп, на българския пазар.

„Симеон Донев е правилното попълнение в Управителния съвет на Мтел: той познава отлично компанията и индустрията, защото притежава дългогодишен опит в маркетинга и продажба на телекомуникационни продукти и услуги“, каза Александър Димитров, изпълнителен директор на Мтел. „Радвам се, че Симеон се съгласи да поеме нови отговорности като член на Управителния съвет. Той вече изигра ключова роля в много важни проекти за Мтел, свързани с утвърждаването ни на пазара като лидер не само на мобилни, но и на фиксирани услуги. С новото си назначение ще може да участва още по-ефективно във взимането на важни решения за бъдещето на компанията.“

Симеон Донев заема позицията старши директор „Маркетинг“ в Мтел от юли 2016 година. Своята кариера в телекомуникациите започва преди 15 години във верига магазини за продажба на мобилни устройства. През годините той постепенно заема все по-отговорни ръководни постове в различни компании от телеком индустрията в България. През септември 2015 година Симеон Донев се присъединява към екипа на Мтел на позицията директор „Продукти и услуги“.
Донев е завършил специалност „Компютърни системи и технологии“ в Техническия университет в София.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари