Някога чудили ли сте се какви предимства може да предостави Huawei MateBook и колко много може да промени живота ви? Това, което ще откриете, може да ви изненада, ще стимулира въображението и със сигурност ще ви накара да поискате да работите с новия Huawei MateBook! До края на годината хибридното устройство ще е налично и на българския пазар, давайки възможност на потребителите да се насладят на функционалности и дизайн на световно ниво.

huawei-mate-book-3

6:40 ч. Приятно е по време на закуската да прегледате новите интересни събития по света, да разберете как се развиват бизнес секторите, дали акциите се покачват или е наличен спад или да проверите какво се случва във Facebook. За съжаление екранът на смартфона е малък, а седенето пред компютъра за закуска е малко вероятно. Huawei MateBook е толкова тънък и лек, че може лесно да се държи с една ръка, а висококачественият дисплей идеално показва страница от списание или цяла новинарска секция. Също така може и лесно да запазвате желани статии, които да прочетете по-късно.
7:30 ч. Да се ходи на работа с колело е природосъобразно, приятно и помага за поддържане на формата. Колко жалко, че тежкият лаптоп и зарядното му правят толкова некомфортно карането на велосипед. Затова вместо лаптоп, може да изберете Huawei MateBook-а и да оставите зарядното, тъй като батерията на хибридното устройство издържа повече от 9 часа! А какъв е резултатът? Карате колелото с компютър, който тежи едва 800 г, вместо тежащ 2.5 кг ноутбук.

huawei-mate-book-2

8:10 ч. Време за работа! Служебният имейл, нов прозорец в уеб браузъра, PDF файлове, таблица в Excel и презентацията, върху която работите – всичко това е отворено пред вас. За да работи всичко гладко и без затруднения, имате нужда от Intel Core m class процесор и подходяща оперативна памет, точно като тази, с която разполага MateBook! Не е нужно да се притеснявате, че всички отворени прозорци няма да се поберат на екрана или няма да имате достъп до вътрешните мрежи с корпоративни ресурси: всичко, от което се нуждаеш, е налично с MateDock и можете да използвате всеки голям монитор или да се свържете със сигурната фирмена мрежа.

11:20 ч. Работна среща с екипа. Седите спокойно и трескаво обсъждате важен проект. Имате всички визуализации, презентацията и нужната информация: не са нужни нито печатни материали, нито компютър с монитор – всичко е на дисплея на Huawei MateBook, откъдето можете лесно, само с едно докосване, да търсите файлове, да местите и увеличавате избрани елементи. Разбира се, като се появяват нови идеи или промяна на концепцията, може веднага да ги вмъкнете в проекта чрез MatePen stylus, с който лесно отбелязвате, подчертавате и описвате нужното.

huawei-mate-book-1

12:05 ч. По време на обяд вашият MateBook стои спокойно на масата. Не е нужно да се притеснявате за сигурността на хибридното устройство, тъй като безценната информация в него е защитена. Достъпът до Huawei MateBook се осъществява чрез пръстов отпечатък. Благодарение на вградения сензор за пръстови отпечатъци не е нужно да помните каквито и да било пароли, а освен това знаете, че никой друг няма да има достъп до данните ви. Когато го вземете в ръце, MateBook се включва само чрез едно докосване.
14:00 ч. Среща с клиент. Всичко е под контрол, не е необходимо да носите със себе си тежката чанта с компютър, зарядно и мишка. Не се налага джобовете да са пълни с контролиращи презентацията устройства, записки или лазерен пойнтер – MateBook e единственото нещо, което върши всичко това. Още от самото начало елегантната кожена клавиатура и тънкият алуминиев калъф създават добро впечатление на бъдещите бизнес партньори. А успехите предстоят.

Когато свържете хибридното устройство към проектора с MateDock, всичко от което се нуждаеш е писалката MatePen в ръка! Когато говорите за проекта си, двата бутона на MatePen помагат плавно за превключване между слайдовете на презентацията, а вграденият лазарен индикатор позволява да привличате вниманието на аудиторията към най-важната информация.

15:10 ч. Връщате се в офиса с такси. Взимате своя Huawei MateBook и от задната седалка на колата се свързвате с екипа си по Skype, за да им споделите бизнес новините. Благодарение на 5 MP камера и двойния дигитален микрофон връзката с тях е на високо ниво.
19:30 ч. Време за почивка. Няма нищо по-релаксиращо от тиха вечер на дивана с книга в ръка! В действителност това, което е най-близо до вас, е лекият и тънък MateBook, а електронната книга е на екрана. Благодарение на високата резолюция четенето става без да напрягате очите си, идеално и плавно. Чрез съотношението 4:3 на дисплея изглежда сякаш четете страница от традиционна книга.
20:10 ч. Тъкмо привършвате вечерното преглеждане на Facebook, когато получавате имейл от клиентите, с които сте се срещнали днес. Презентацията е направила още по-голямо впечатление,, тъй като те потвърждават участието си в проекта! Приложено има и документ – споразумение за подпис. Разбира се, може да изчакате до утре да го принтирате, сканирате и подпишете в офиса, но това не е вашия стил. Писалката MatePen позволява да дигитално да подпишете електронния документ.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари