blizoo пуска нови HD канали в мрежата си

0
74

От тази седмица в мрежата на blizoo са активни 5 нови HD програми, налични както в пакетните оферти на оператора, така и като част от допълнителните ТВ добавки. Сред обновеното ТВ съдържание са ID Extra HD, нов ТВ канал на Discovery за дамите с вкус към мистериозни истории; Eurosport 2 HD, който излъчва всичко от Бундеслига на живо, интересни допълнителни материали и излъчвания на живо от турнирите от Големия шлем, както и събития зад завесите в сезона на зимните спортове; 24 kitchen HD – любимият развлекателен канал, посветен на изкуството на храната, както и нишовите развлекателни канали – Fox Crime HD и Fox Life HD.

„С добавянето на нови HD програми целим да предоставим на потребителите още повече забавление и по-пълноценно телевизионно изживяване у дома.“ – коментира Красимир Генов, Директор „Пазари“ на blizoo.

Blizoo е най-големият кабелен оператор и предпочитан избор за цифрова телевизия и интернет в повече от 40 града в страната. Компанията е водещ доставчик на пакетни услуги, като предлага повече от 170 ТВ канала, 41 HD канала, интернет със скорост до 200 Mbps и неограничени разговори към всички фиксирани мрежи без такса за телефонната услуга, както и новото приложение blizoo Talk за разговори към мобилни и домашни абонати в страната.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари