Мтел и blizoo предлагат ТВ с над 155 канала и 75 Mbps интернет за 21,99 лв. на месец

2
48

Промоционалните цени важат за целия срок на абонамента

Коледните промоции в Мтел и blizoo започват още от ноември, като компанията предлага на своите клиенти празнични оферти за всички видове телеком услуги. Потребителите ще могат да получат още повече минути за разговори, мобилен интернет, ТВ канали и домашен интернет, както и да вземат устройства на специални цени.

По време на празничните месеци потребителите могат да изберат пакет от домашен интернет и цифрова телевизия на цени, започващи от 14,99 лева на месец. Освен това срещу 1 лев, клиентите могат да добавят допълнителни ТВ екстри с до 35+ канала към своя план.

Така например празничната оферта за пакета Мтел разширен 75 се предлага на промоционална цена от 21,99 лева с допълнителни над 35 канала за целия период от абонамента. По този начин потребителите получават над 155 канала за цифрова телевизия и домашен интернет със скорост до 75 Mbps, като без отстъпката абонаментът струва 30,98 лева. Промоцията важи при подписване на нов двугодишен абонамент и е за нови клиенти и такива, които са в последните три месеца на текущия си абонамент.

Празнични намаления има и за самостоятелните оферти за домашен интернет и телевизия. Потребителите могат например да вземат абонаментен план Мтел Net 50 за 14,99 лева на месец при подписване на двугодишен абонамент за интернет със скорост до 50 Mbps. Без намалението, месечната такса е 19,99 лева.

Промоционалните коледни оферти на Мтел и blizoo са достъпни за потребителите от 1 ноември до края на януари 2017 година.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари