blizoo разраства търговската си мрежа с ключово партньорство във Варна

0
26

Операторът ще работи заедно с „Ди енд Джи Компютри“ в морската столица

blizoo, най-големият кабелен оператор в страната, разраства търговската си мрежа, сключвайки партньорство с водещата компания в сферата на компютърната техника във Варна – „Ди енд Джи Компютри“. По този начин настоящите и бъдещи клиенти на оператора ще могат да тестват, заявяват и плащат услугите от портфолиото на blizoo във всички магазини на „Ди енд Джи Компютри“. Потребителите ще могат да научат повече за най-новото 4G LTE предложение на blizoo – blizoo Data, както и да избират самостоятелни или пакетни оферти, включващи високоскоростен интернет, ТВ и фиксирани телефонни услуги. 

Също така клиентите на варненската технологична верига ще получат и специален подарък от blizoo в рамките на ключовото партньорство. При покупка на компютър, таблет или лаптоп на стойност над 500 лв., всеки потребител ще получи 6 месеца безплатен интернет от blizoo, а за поръчки над 1000 лв. – едногодишен интернет без месечна вноска.

„Вярваме, че съвместното ни партньорство с „Ди енд Джи Компютри“ – компания с история и опит на пазара с иновативни технологии, ще допринесе за популяризиране на предложенията ни. Винаги се стремим да предоставяме надеждни услуги на добри цени, избирайки правилните партньори.– коментира Валентин Кунторов, Директор Продажби в blizoo.

„Партньорството с blizoo ще ни помогне да сме конкурентни на пазара и да предлагаме по-богат набор от високотехнологични продукти и услуги на нашите клиенти. Добавяйки качествени интернет и ТВ предложения, се надяваме да създадем нови приятни изживявания у клиентите ни.“ – добави още Евгени Кръстев, собственик на „Ди енд Джи Компютри“.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари