fbpx
-0.8 C
София

EXIT и Viber обявяват победителя в световния конкурс за стикери “My EXIT Adventure”

Най-четени

Фестивалът EXIT и Viber избраха най-добрия творец и четирите наградени участия сред стотиците творби, представени на първия им съвместен проект конкурс за Viber стикери

 

EXIT, един от най-престижните световни музикални фестивали и Viber, едно от водещите в света приложения за комуникация, с повече от 711 милиона уникални потребители в целия свят, днес обявиха победителя и  четирите наградени участия от съвместния си световен проект конкурс за стикери – “My EXIT Adventure.

 

Творбите на авторката Таня Зайцева от Москва, Русия, бяха избрани от официалната комисия на конкурса, поради което тя ще получи $3000, а проектите й ще се превърнат в пакет от Viber стикери, достъпни за сваляне. Още четири творби – на Милена Брагина (Москва, Русия), София Йовандич (Белград, Сърбия), Александра Кизевска (Нови Бечей, Сърбия) и Ваня Тодорич (Нови Сад, Сърбия), бяха отличени от конкурсната комисия и ще получат поощрителни награди от по $500. Всички наградени творци ще получат и билети за EXIT Adventure, а победителят в конкурса ще бъде поканен да пътува и изпита приключението EXIT Adventure с останалата част от творческия екип, като ще му бъде предоставен и VIP достъп до изхода на сцената и зад нея.

 

Целта на проекта конкурс на Viber стикери “My EXIT Adventure” беше да достигне до творческите умове в целия свят и да се усети как те възприемат пакета EXIT Adventure и уникалния му фестивален дух под формата на завладяващите Viber стикери, които могат да се използват в чатове – 365 дни в годината. Този уникален конкурс се проведе чрез творческата платформа Talenthouse, която дава на независимите творци от цял свят пряк достъп до креативни брийфове от водещи марки, агенции и икони в развлекателната индустрия.

 

Моля, отворете долните линкове, за да видите творбите на победителя и на спечелилите поощрителна награда на официалната страница на конкурса за креативни стикери My EXIT Adventure:

Таня Зайцева  https://www.talenthouse.com/i/948/submission/203750/530e1903

Милена Брагина https://www.talenthouse.com/i/948/submission/203661/4b446fe0

София Йовандич https://www.talenthouse.com/i/948/submission/203792/eb43bfcb

Александра Кизевска https://www.talenthouse.com/i/948/submission/203920/d2c1bd04

Ваня Тодорич https://www.talenthouse.com/i/948/submission/203338/63f37341

 

Душан Ковачевич, основател на EXIT, даде висока оценка на значението на новата колекция Viber стикери EXIT и предадените творби за участие в конкурса: „Подборът се оказа по-труден, отколкото си мислехме, тъй като избирахме сред толкова много творчески умове от повече от 50 страни и 5 континента, предлагащи страхотни проекти на стикери. И двата фестивала – EXIT и Sea Dance, чрез марката си “EXIT Adventure”, бяха представени по превъзходен начин. Очакваме с нетърпение окончателната колекция от дигитални стикери, която да вдъхновява комуникацията между нашите фенове по целия свят“.

 

Ерез Шокер, творчески директор на Viber, изрази удовлетворението си от творческия принос от всички краища на света: „Получихме невероятен набор от креативни проекти, от майстори на графити до класически илюстрации и беше изключително трудно да изберем победител. След дълги дискусии се спряхме на проекта, който не само представлява духа на фестивала, но също така е много комуникативен и лесно може да бъде превърнат в стикери за разговор.“

 

Колекцията от Viber стикери “My EXIT Adventure”, която ще бъде пусната скоро, ще доближи най-неповторимия фестивален пакет в света, състоящ се от два наградени фестивала – EXIT в Нови Сад, Сърбия и морския фестивал “Sea Dance” в Черна гора – още повече до феновете, редовните посетители и търсещите нови усещания по света. Очаква се, че фестивалът EXIT, който се провежда в магическата Петроварадинска крепост в Нови Сад, и фестивалът Sea Dance, разположен на красивия плаж Яз, известен със специалната си енергия, уникална атмосфера и запомняща се природа, отново ще произведат сет от незабравими музикални изпълнения, потопени в чистата положителна енергия на фестивалните ентусиасти, както и че ще генерират рядка комбинация от мощни и запомнящи се впечатления от лятото на 2016 г. за стотици хиляди свои световни фенове.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини